Огласи

септември 30, 2019

Пријава за избор на јавен обвинител

Пријава за ЈО
септември 27, 2019

Оглас за избор на јавни обвинители

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија врз основа на член 36 од Законот за Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија (Службен весник […]
јуни 13, 2019

Оглас за избор на основен јавен обвинител

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија врз основа на член 36 од Законот за Советот на јавните обвинители на Република Македонија (Службен весник на […]