февруари

февруари 20, 2019

Соопштение – Завршна сметка

февруари 19, 2019

Соопштение

На ден 20.02.2019 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Македонија ќе ја одржи педесет и деветта седница.ДНЕВЕН-РЕД-59та-SEDNICA-20.02.2019