мај

мај 20, 2019

Соопштение

На ден 21.05.2019 година (вторник) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и шеста седница.66 – седница
мај 13, 2019

Соопштение

На ден 14.05.2019 година (вторник) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и петта седница.65-седница
мај 8, 2019

Соопштение

На ден 10.05.2019 година (петок) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и четврта седница.64-седница