јуни

јуни 21, 2021

Соопштение

На ден 22.06.2021 година (вторник) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи дваесет и осма седница.28-седница
јуни 8, 2021

Соопштение

На ден 09.06.2021 година во 10:30 часот, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја продолжи 27 (дваесет и седмата) седница, на која ќе […]
јуни 3, 2021

Записник

ЗАПИСНИК ОД 26-та СЕДНИЦА НА СЈОРСМ 05.05.2021 година