СООПШТЕНИЈА

Клучен збор:
Дата:
Категорија:
20.09.2018   Соопштение - Седница   Категорија 1

Четириесет и деветта седница на Советот на јавните обвинители на Република Македонија што беше одржана на ден 18.09.2018 година (вторник), ќе се продолжи на ден 21.09.2018 година (петок) со почеток во 10:30 часот.