Соопштенија

мај 26, 2023

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија Ве известува дека на ден 30.05.2023 година (Вторник), новоизбраните кандидати за јавни обвинители ќе дадат свечени изјави во […]
мај 29, 2023

Средба

Денеска во просториите на Советот на јавните обвинители на РСМ беше остварена средба од страна на Високиот инспектор за правда на Република Албанија г-дин Артур Метани […]
мај 31, 2023

Кандидати за Јавни обвинители Оглас-Сл.Весник бр.93/23 од 02.05.2023 година

јуни 13, 2023

Соопштение