декември

декември 28, 2021

Записник

ЗАПИСНИК ОД 40-та СЕДНИЦА НА СЈОРСМ 15.12.2021 година
декември 28, 2021

Записник

ЗАПИСНИК ОД 39-та СЕДНИЦА НА СЈОРСМ 02.12.2021 година
декември 21, 2021

Соопштение

На ден 22.12.2021 година (среда) во 10:30 часот, Советот на јавните обвинители на РСМ ќе ја одржи 41 (четириест и прва) седница.41-седница
декември 14, 2021

Соопштение

Одлука за свикување на четириесетта седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ, на ден 15.12.2021 година (среда) со почеток во 10:30 часот за седницатата го […]