Соопштенија

декември 10, 2019

Соопштение

На ден 12.12.2019 година (четврток) ќе се изврши избор на член на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија за подрачјето на Вишото јавно обвинителство […]
декември 11, 2019

Соопштение

На ден 13.12.2019 година (петок) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи осумдесет и прва седница.81-седница
декември 13, 2019

Соопштение

На изборите за член на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија, одржани на ден 12.12.2019 година, Комисисјата за спроведување на избори објавува дека по […]
декември 17, 2019

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија известува дека на ден 17.12.2019 година во 15:00 часот Претседателот на Советот г-дин Ацо Колевски ќе оствари средба […]