Соопштенија

декември 24, 2019

Соопштение

На ден 26.12.2019 година (четврток) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи осумдесет и трета седница83-седница
декември 25, 2019

Соопштение

Уверение за избран Член на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија од редот на јавните обвинители.УВЕРЕНИЕ ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕН НА СЈОРМ ИЕ 4 […]
декември 26, 2019

Соопштение

Седницата на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија која беше закажана за ден 26.12.2019 година ќе биде одложена за наредната седница. За терминот на […]
декември 30, 2019

Соопштение

На ден 25.12.2019 година на осумдесет и трета седница на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија, Советот одлучи за Престанок на функција јавен обвинител […]