Соопштенија

април 19, 2021

Соопштение

На ден 22.04.2021 година (четврток) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи дваесет и трета седница.24-седница
април 22, 2021

Соопштение

На денешната седница, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија, донесе одлука за избор на Основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство Струга, избор на […]
април 29, 2021

Соопштение

На ден 05.05.2021 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи дваесет и шеста седница.26-седница
мај 6, 2021

Соопштение

На дваесет и шестата седница на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија, одржана на 05.05.2021 година, беше усвоен етичкиот кодекс на јавните обвинители со […]