Соопштенија

мај 6, 2021

Записник

ЗАПИСНИК ОД 24-та СЕДНИЦА НА СЈОРСМ ИЗБОР НА ЈО 22.04.2021 година ЗАПИСНИК ОД 25-та СЕДНИЦА НА СЈОРСМ 29.04.2021 година
мај 27, 2021

Соопштение

На ден 01.06.2021 година (вторник) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи дваесет и седма седница.27-седница
јуни 3, 2021

Записник

ЗАПИСНИК ОД 26-та СЕДНИЦА НА СЈОРСМ 05.05.2021 година
јуни 8, 2021

Соопштение

На ден 09.06.2021 година во 10:30 часот, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја продолжи 27 (дваесет и седмата) седница, на која ќе […]