Соопштенија

јуни 21, 2021

Соопштение

На ден 22.06.2021 година (вторник) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи дваесет и осма седница.28-седница
септември 27, 2021

Соопштение

На ден 29.09.2021 година (среда) во 11:30 часот, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи 32-рата (триесет и втората) седница. ДНЕВЕН РЕД […]
септември 29, 2021

Соопштение

На ден 29.09.2021 година, Советот ја одржа редовната 32-ра седница за избор на Претседател на Советот на јавните обвинители на РСМ. За Претседател на Советот на […]
октомври 12, 2021

Соопштение

На ден 14.10.2021 година (четврток ) во 11 часот, Советот на јавните обвинители на РСМ ќе ја одржи 33-тата (триесет и третата) седница. ДНЕВЕН РЕД 33-та […]