Соопштенија

октомври 27, 2021

Соопштение

На одржaната 35-тта (триесет и петта) седница,  Советот на јавните обвинители на РСМ , го разгледа и позитивно оцени Годишниот извештај на ВЈО Битола и Годишните […]
октомври 28, 2021

Соопштение

На ден 03.11.2021 година (среда) во 11 часот, Советот на јавните обвинители на РСМ ќе ја одржи 36-тата (триесет и шестата) седница.   Дневен ред   […]
ноември 2, 2021

Средба: Претседател на Совет на јавните обвинители со делегација на ЕУ во РСМ

Претседателот на Советот на јавните обвинители на РСМ, Антонио Јолевски во придружба на член од Советот Фиданка Рајевска, денеска оствари средба со еврокомесарот Дејвид Гир во […]
ноември 10, 2021

Соопштение

На ден 10.11.2021 година (среда) во 10:30 часот, Советот на јавните обвинители на РСМ ќе ја одржи 37-мата (триесет и седмата) седница. Дневен ред за 37-седница