Соопштенија

февруари 2, 2022

Средба: Претседател на СЈОРСМ со министерот за правда

Претседателот на Советот на јавните обвинители на РСМ, Антонио Јолевски денеска оствари официјална средба со министерот за правда д-р Никола Тупанчески. На средбата беше разговарано за […]
февруари 4, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на четириесет и четврта седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ, на ден 08.02.2022 година (вторник) со почеток во 10:30 часот.   […]
февруари 16, 2022

Соопштение

На одржaната 45-тa (четириесет и петта) седница,  Советот на јавните обвинители на РСМ, ги донесе следните одлуки: 1. Oдлука за престанок на мандат на член на […]
февруари 18, 2022

Соопштение

КАНДИДАТСКА ЛИСТА         На пријавени кандидати, за член на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија, од подрачјето на Јавно обвинителство на Република Северна […]