Соопштенија

јануари 24, 2019

Соопштение

На ден 25.01.2019 година (петок) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Македонија ќе ја одржи педесет и осма седница.
јануари 24, 2019

Сопштение

На ден 25.01.2019 година (петок) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Македонија ќе ја одржи педесет и осма седница. ДНЕВЕН-РЕД-58та-SEDNICA-25.01.2019-2 (2)1
јануари 29, 2019

Соопштение

Во 25.01.2019 година Советот на јавните обвинители на Република Македонија ја одржа педесет и осмата седница на која беше избрана Милка Спиркоска за Основен јавен обвинител […]
јануари 29, 2019

Соопштение

Во 25.01.2019 година Советот на јавните обвинители ја одржа педесет и осмата седница на која беше избрана Милка Спиркоска за Основен јавен обвинител во Основното јавно […]