Соопштенија

октомври 4, 2022

Соопштение

На ден 05.10.2022 година (среда) со почеток во 10:30 часот, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи 66-та седница.
октомври 21, 2022

Соопштение

На ден 27.10.2022 година (четврток) со почеток во 10:30 часот, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи 67-та седница.
октомври 31, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на шеесет и осма седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ на ден 01.11.2022 година (вторник) со почеток во 12 часот.   […]
ноември 1, 2022

Соопштение

На денешната седница Советот на јавните обвинители на РСМ ја изготви листата на пријавени кандидати кои ги исполнуваат условите за избор на основен јавен обвинител во […]