Соопштенија

ноември 15, 2022

Соопштение

На ден 16.11.2022 година (среда) во 11 часот во Советот на јавните обвинители на РСМ, свечена изјава ќе даде Ислам Абази, новоименуваниот основен јавен обвинител на […]
ноември 21, 2022

Соопштение

Седумдесетта седница на Советот на јавните обвинители на РСМ започната на ден 14.11.2022 (среда), ќе продолжи денес 21.11.2022 (понеделник) година во 10:30 часот.
ноември 21, 2022

Соопштение

На седумдесетта седница на Советот на јавните обвинители на РСМ беа донесени одлуки за определување на вршители на должноста, така што:   – За Виш јавен […]
декември 21, 2022

Соопштение