Соопштенија

април 28, 2023

Соопштение

Ермон Незири е избран за член на Советот на јавни обвинители од редот на заедниците кои не се мнозинство во Република Северна Македонија.
мај 9, 2023

Соопштение

мај 19, 2023

Соопштение

мај 23, 2023

Соопштение

На денешната осумдесетта седница на Советот на јавните обвинители беа донесени следниве одлуки: – За Основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство Штип е избрана Татјана […]