Соопштенија

јуни 15, 2023

Соопштение

На денешната осумдесет и прва седница на Советот на јавните обвинители на РСМ беа донесени следниве одлуки:   1. Донесена е Одлука за објава на оглас […]
јуни 16, 2023

Оглас

јуни 16, 2023

ЗАПИСНИК 80 СЕДНИЦА СЈОРСМ

јули 6, 2023

Кандидати за Јавни обвинители Оглас-Сл.Весник бр.127/23 од 19.06.2023 година