Соопштенија

мај 27, 2019

Соопштение

На ден 29.05.2019 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и седма.67-седница
мај 30, 2019

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија на ден 29.05.2019 година ја одржа редовната 67 седница со следниот дневен ред. Усвијување на записникот од 66 […]
јуни 12, 2019

Соопштение

На ден 13.06.2019 година (четврток) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и осма.68-седница
јули 5, 2019

Соопштение

На ден 10.07.2019 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи седумдесет и втора.72-седница