Соопштенија

септември 4, 2019

Соопштение

На одржаната седница на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија на ден 04.09.2019 година, Советот донесе заклучок дека барањето за декласификација на извештајот за […]
септември 6, 2019

Соопштение

Во текот на денешниот ден до крајот на работното време (15:30) до Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонја, не е доставен никаков допис ос […]
септември 10, 2019

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ја известува јавноста дека на ден 10.09.2019 година, во просториите на Советот, Претседателот на Советот г-дин Ацо Колевски […]
септември 14, 2019

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија на денешната седница на 14.09.2019 година донесе едногласна одлука да ја разреши Катица Јанева од функцијата Јавен обвинител […]