Соопштенија

октомври 29, 2019

Соопштение

Седницата на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија која беше закажана за ден 31.10.2019 година ќе биде одложена за наредната седница.  За терминот на […]
ноември 12, 2019

Соопштение

Одложената седница на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија која беше закажана за ден 31.10.2019 година ќе се одржи на ден 14.11.2019 година (четврток) […]
ноември 18, 2019

Соопштение

Одржаната седница на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија во 14.11.2019 година ќе продолжи на ден 19.11.2019 година (вторник) во 10:30 часот.
ноември 19, 2019

Соопштение

На одржана 80 (осумдесетта) седна на Советот на јавните обвинители на Република Севернба Македонија се избрани следните кандидати за јавен обвинител и тоа: Во Основното јавно […]