Uncategorized

јануари 29, 2019

Соопштение

Во 25.01.2019 година Советот на јавните обвинители ја одржа педесет и осмата седница на која беше избрана Милка Спиркоска за Основен јавен обвинител во Основното јавно […]
април 9, 2019

Соопштение

На ден 10.04.2019 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и втора седница. 62-седница-1
април 16, 2019

Соопштение

На ден 16.04.2019 година (вторник) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и трета седница.63-седница
мај 8, 2019

Соопштение

На ден 10.05.2019 година (петок) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и четврта седница.64-седница