Седници

dneven red za 84-ta sednica
ODLUKA ZA 83 sednica

На денешната осумдесетта седница на Советот на јавните обвинители беа донесени следниве одлуки: – За Основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство Штип е избрана Татјана […]

odluka-dneven red 02-110_1
одлука-дневен ред ... бр.02-66_1