Сопштение

На ден 25.01.2019 година (петок) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Македонија ќе ја одржи педесет и осма седница. ДНЕВЕН-РЕД-58та-SEDNICA-25.01.2019-2 (2)1