август 9, 2022

Соопштение

По поднесено барање на ден 19.07.2022 година од страна на Јавниот обвинител на ОЈО Охрид господин Воислав Димоски, Советот на Јавните обвинители на РСМ на одржана […]
јули 26, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на шеесет и втора седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ, на ден 26.07.2022 година (вторник) со почеток во 10:30 часот.   […]
јули 14, 2022

Соопштение

На денешната шесетта седница, Советот на јавните обвинители на РСМ, ги донесе следните одлуки:   Јавниот обвинител  Тодор Витларов е поставен како в.д јавен обвинител на […]
Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија изразува благодарност на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, за целосната поддршка и изготвувањето на веб страната на Советот.
август 9, 2022

Соопштение

По поднесено барање на ден 19.07.2022 година од страна на Јавниот обвинител на ОЈО Охрид господин Воислав Димоски, Советот на Јавните обвинители на РСМ на одржана […]
јули 26, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на шеесет и втора седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ, на ден 26.07.2022 година (вторник) со почеток во 10:30 часот.   […]
јули 14, 2022

Соопштение

На денешната шесетта седница, Советот на јавните обвинители на РСМ, ги донесе следните одлуки:   Јавниот обвинител  Тодор Витларов е поставен како в.д јавен обвинител на […]