Соопштение – Седница

Четириесет и деветта седница на Советот на јавните обвинители на Република Македонија што беше одржана на ден 13.09.2018 година (четврток), ќе се продолжи на ден 18.09.2018 година (вторник) со почеток во 10:30 часот.