Соопштение

На денешната шеесет и трета седница Советот на јавните обвинители на РСМ донесе одлука со која жалбата на јавниот обвинител г-ѓа Вилма Русковска е одбиена како несоодветна, а решението на Јавниот обвинител на РСМ за оддалечување од работа на јавниот обвинител Вилма Русковска се потврдува.