Соопштение

Сумирањето на резултатите од гласањето за избор на основен јавен обвинител во Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, ќе може да се следи по завршувањето на истото, а ќе биде јавно достапно на Информативна агенција за медиуми МИА, на нивниот канал на MIA