Соопштение

Во 25.01.2019 година Советот на јавните обвинители на Република Македонија ја одржа педесет и осмата седница на која беше избрана Милка Спиркоска за Основен јавен обвинител во Основното јавно обвинителство – Прилеп во огласот објавен на 24.12.2018 година. ОДЛУКА СОИ за избор НА ОЈО на ОЈО ПРИЛЕП ОГЛАС ОД 24.12.18 58 седница 25.01.2019