Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија известува дека на ден 17.12.2019 година во 15:00 часот Претседателот на Советот г-дин Ацо Колевски ќе оствари средба со ЕУ амбасадорот во Република Северна Македонија Самуел Жбогар во просториите на Советот.