Соопштение

Во 25.01.2019 година Советот на јавните обвинители ја одржа педесет и осмата седница на која беше избрана Милка Спиркоска за Основен јавен обвинител во Основното јавно обвинителство Прилеп по огласот објавен во 24.12.2018 година. ОДЛУКА СОИ за избор НА ОЈО на ОЈО ПРИЛЕП ОГЛАС ОД 24.12.18 58 седница 25.01.2019