Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ве известува дека 98-та седница која беше закажана за ден 08.07.2020 година (среда) со почеток во 10:30 часот, се одлага за ден 10.07.2020 година (петок) со почеток во 10:30 часот.98-седница