Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ве известува дека 5-та седница која беше закажана за ден 08.10.2020 година (четврток) со почеток во 10:30 часот, се одлага за ден 15.10.2020 година (четврток) со почеток во 10:30 часот.