Контакт

Прием на странки во Советот на јавните обвинители на РСМ ќе се врши секој работен ден од 09:30 до 13:30 часот.

контакт информации +389 (0)2 3207-480 arhiva@sjorm.gov.mk sjorm@sjorm.gov.mk