април

април 16, 2019

Соопштение

На ден 16.04.2019 година (вторник) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и трета седница.63-седница
април 9, 2019

Соопштение

На ден 10.04.2019 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и втора седница. 62-седница-1