мај

мај 31, 2019

Одлука

мај 31, 2019

Оглас

мај 30, 2019

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија на ден 29.05.2019 година ја одржа редовната 67 седница со следниот дневен ред. Усвијување на записникот од 66 […]
мај 27, 2019

Соопштение

На ден 29.05.2019 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи шеесет и седма.67-седница