јули

јули 5, 2019

Соопштение

На ден 10.07.2019 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи седумдесет и втора.72-седница
јули 1, 2019

Известување – Државна комисија за спречување на корупцијата

До: Државна комисија за спречување на корупцијатаА.бр. – Известување до Антикорупциска комосија