октомври

октомври 29, 2019

Соопштение

Седницата на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија која беше закажана за ден 31.10.2019 година ќе биде одложена за наредната седница.  За терминот на […]
октомври 28, 2019

Соопштение

На ден 31.10.2019 година (четврток) во 11:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи осумдесетта седница.80-седница
октомври 24, 2019

Оглас за избор на член на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија врз основа на член 14 ст.1 т.1 и т.2 од Законот за Советот (Службен весник РМ бр. 150/07) […]
октомври 22, 2019

Соопштение

На ден 22.10.2019 година (вторник) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи седумдесет и деветта седница.79-седница