октомври

октомври 9, 2020

Одлука од интерен оглас 01/2020

октомври 8, 2020

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ве известува дека 5-та седница која беше закажана за ден 08.10.2020 година (четврток) со почеток во 10:30 часот, […]
октомври 7, 2020

Образец пријава за ЈО

Пријава за ЈО
октомври 6, 2020

Соопштение

На ден 08.10.2020 година (четврток) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи петата седница.5-седница