април

април 29, 2021

Соопштение

На ден 05.05.2021 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи дваесет и шеста седница.26-седница
април 27, 2021

Записник од 22 и 23 седница

ЗАПИСНИК ОД 22-та СЕДНИЦА НА СЈОРСМ 01.04.2021 година ЗАПИСНИК ОД 23-та СЕДНИЦА НА СЈОРСМ 15.04.2021 година
април 27, 2021

Одлука

Одлука за избор на Основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство Струга, избор на 5 (пет) јавни обвинители во Основното јавно обвинителство за организиран криминал и […]
април 27, 2021

Соопштение

На ден 29.04.2021 година (четврток) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи дваесет и петта седница.25-седница