02

ноември 2, 2021

Средба: Претседател на Совет на јавните обвинители со делегација на ЕУ во РСМ

Претседателот на Советот на јавните обвинители на РСМ, Антонио Јолевски во придружба на член од Советот Фиданка Рајевска, денеска оствари средба со еврокомесарот Дејвид Гир во […]