август

август 26, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на шеесет и четврта седница на Советот  на јавните обвинители на Република Северна Македонија на ден 29.08.2022 година (понеделник) со почеток во 10:30 […]
август 24, 2022

Соопштение

На денешната шеесет и трета седница Советот на јавните обвинители на РСМ донесе одлука со која жалбата на јавниот обвинител г-ѓа Вилма Русковска е одбиена како […]
август 22, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на шеесет и трета седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ на ден 24.08.2022 година (среда) со почеток во 10:30 часот.   […]
август 9, 2022

Соопштение

По поднесено барање на ден 19.07.2022 година од страна на Јавниот обвинител на ОЈО Охрид господин Воислав Димоски, Советот на Јавните обвинители на РСМ на одржана […]