Соопштение

Одлука

за продолжување на четириесет и осма седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ, на ден 17.03.2022 година (четврток)  со почеток во 10:30 часот.

 

За седницата го предлагам следниот:

      Дневен ред

 

1. Усвојување на записниците од 46-та и 47-ма седница на Советот

2. Донесување на одлука за избор на пет јавни обвинители во Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција – Скопје.