Соопштение

Советот  на јавните обвинители на Република Северна Македонија, на ден 01.06.2022 година (среда), со почеток во 11:00 часот ќе ја одржи педесет и шеста седница.56-седница

 

На одржаната педесет и петта седница на ден 26.05.2022 година (четврток), Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија, го разгледа и позитивно ја оцени Годишниот извештај на Вишото јавно обвинителство Скопје.