Соопштение

Советот  на јавните обвинители на Република Северна Македонија, на ден 16.06.2022 година (четврток), со почеток во 10:30 часот ќе ја одржи педесет и седма седница.ДНЕВЕН РЕД 57-та – СЕДНИЦА – 13.06.2022