Соопштение

Одлука

за свикување на шеесет и осма седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ на ден 01.11.2022 година (вторник) со почеток во 12 часот.

 

За седницата го предлагам следниот:

 

Дневен ред

 

 

  1. Утврдување на листа од пријавените кандидати за избор на основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција – Скопје.

  2. Разно.