Соопштение

На денешната седница на Советот на јавните обвинители на РСМ именуван е Ислам Абази за основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција – Скопје. За останатите точки од дневниот ред седницата е прекината и ќе продолжи на 21.11.2022 година во 10:30 часот.