Соопштение

На ден 16.11.2022 година (среда) во 11 часот во Советот на јавните обвинители на РСМ, свечена изјава ќе даде Ислам Абази, новоименуваниот основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција – Скопје.