Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија Ве известува дека на ден 30.05.2023 година (Вторник), новоизбраните кандидати за јавни обвинители ќе дадат свечени изјави во просториите на Советот со почеток во 10:30 и 12:00 часот.